The Hawk, Battlesbridge

Warm hues complement the existing timber beams and are sympathetic to the site.

The uplift was created by adapting an existing back fitting to incorporate warm amber glows through recessed lighting within painted timber shelving. Antiqued metal inserts create displays for spirits within the efficient and operable back bar. This detail is continued into the restaurant to create a dramatic wine wall that sits proudly behind plush velvet fixed seating. The warm amber glow is continued and plays compliment to the autumnal colour choices. Building regs and space planning were considered when adjusting change in levels to create the versatile private dining space. Externally the landscaped garden underwent decorations works, signage was simplified and modernised adding to the elegance of the brand concept.

  • Space Planning
  • Interior Design
  • FF&E Specialists
  • Design co-ordination
  • Statutory approvals
  • Branding
  • Concept